Hírek

2008.03.29. 13:42

Semjén: legfőbb ideje, hogy távozzon Horváth Ágnes

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) üdvözli Horváth Ágnes menesztését a kormányból – erről Semjén Zsolt, a párt elnöke beszélt azt követően, hogy Gyurcsány Ferenc az MSZP országos pártértekezletén szombaton bejelentette: már tárgyalt Kóka Jánossal Horváth Ágnes távozásáról.

BAMA

"Üdvözlöm Horváth Ágnes egészségügyi miniszter menesztését. Legfőbb ideje eltávolítani a kormányból az egészségügyi tárca irányítóját, és ha a miniszterelnök a KDNP-re hallgatott volna, akkor már egy évvel ezelőtt megtette volna ezt a lépést" - fogalmazott szombaton Semjén Zsolt. Ha Gyurcsány Ferenc egy éve menesztette volna már Horváth Ágnest, akkor sok szenvedéstől mentette volna meg az országot.

Gyurcsány Ferenc szombaton délelőtt az MSZP országos pártértekezletén bejelentette: elfogyott a támogatás az egészségügyi reform mögött, ezért új megoldásokra van szükség. A kormányfő úgy vélte, ez csak új emberrel lehetséges. Bejelentette azt is, hogy a minisztercseréről már beszélt Kóka János SZDSZ-elnökkel és Horváth Ágnes tárcavezetővel.

-->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!