Hírek

2008.03.28. 09:21

Napirenden az iskoláskorúak közötti agresszió

Az iskoláskorúak között terjedő agresszió kezelése és megelőzése lesz a fő témája az április első hetében rendezendő Fővárosi Pedagógiai Napoknak - közölte Kozák Zsuzsanna szervező az MTI-vel.

BAMA

A rendezvény keretében április 2-án szakmai tanácskozást rendeznek, amelyen felszólal Aáry-Tamás Lajos, az oktatási jogok biztosa, Szüdi János, az Oktatási és Kulturális Minisztérium szakállamtitkára, Jenei Ágnes médiakutató, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára és Mayer József, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet kutatásvezetője. Ugyanezen a napon a média hatásáról tartanak plenáris délutánt, amelyen az erőszakos tévéműsoroknak a különböző hátterű fiatalokra gyakorolt hatásaival foglalkoznak, de szó lesz a médiaoktatás lehetőségeiről is.

A március 31-én kezdődő programsorozatot képzőművészeti kiállítás, multikulturális nevelés, toleranciatréning színesíti. A rendezvény részeként tartják meg április 4-én a közoktatási kollégiumok konferenciáját, április 5-én pedig az Országos Népdaléneklési Minősítőverseny döntőjét a Néprajzi Múzeumban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!