Hírek

2008.03.15. 17:47

Már tizenegy személyt állítottak elő - köztük egy eltűnt

Délután öt óráig tizenegy embert állított elő a rendőrség, egy 14 éves fiúnál kést is találtak, egy másik fiatalt eltűnés miatt köröztek

mti

Délután öt óráig tizenegy embert állított elő a rendőrség a március 15-ei ünnepi rendezvények helyszíneiről a fővárosban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szombaton.

Négy embert közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés, kettőt garázdaság bűncselekménye, négyet pedig személyazonosságuk megállapítása céljából állítottak elő. Előállítottak egy 17 éves fiút is, akit a hatóság eltűnés miatt keresett - olvasható az interneten közzétett közleményben.

A BRFK a tájékoztatóban arra is kitért, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom és a Fidesz-MPSZ rendezvényein rendkívüli esemény nem történt.

A rendőrkapitányság tájékoztatása szerint egy tizennégy éves fiút is előállítottak a Múzeumkertnél, a fiúnál egy 15 centiméteres kést is találtak a rendőrök.

A rendőrök az interneten közzétettek egy fotót is, amelyen két fiatal látható, amint épp az útburkolatot bontja. Mint írják, a Március 15. téren előállított két fiatal garázda cselekményét a rendőrség dokumentálta, a felvételeket az eljárás során bizonyítékként használja fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!