Hírek

2008.03.26. 13:31

Lefejelte a rendőrt a dühöngő

Megtámadott két rendőrt az a férfi, akit azért próbáltak meg előállítani, mert fejelgetett egy hirdetőtáblát a fővárosban

HavariaPress

Megtámadott két rendőrt az a férfi, akit azért próbáltak meg előállítani, mert fejelgetett egy hirdetőtáblát a fővárosban. A két rendőr az intézkedés során könnyű sérüléseket szenvedett. A rugdosó-fejelgető férfival szemben a VI. kerületi Rendőrkapitányság garázdaság miatt, míg a Fővárosi Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak gyanújával indított eljárást.

Az eset még hétfőn éjszaka történt a VI. kerületben, a Hunyadi téren: egy dühöngő férfi a téren található egyik fém hirdetőtáblát rugdosta és fejelgette. A rendőrséget a közelben lakók értesítették, mivel a folyamatos kongó zajtól nem tudtak pihenni. A rendőrök a 32 éves férfit megkérték, hogy hagyja békén a hirdetőtáblát, ám mint ha meg sem hallotta volna, tovább kongatta fejjel a köztéri berendezést. A járőrök erre felszólították, majd mivel arra sem reagált, megpróbálták előállítani, de annak ellenállt: az egyik rendőrt egyszer, a másikat kétszer hátba rúgta. Az egyenruhások erre megbilincselték, majd autójukba tuszkolták, ám eközben a dühöngő még arcon fejelte egyiküket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!