Hírek

2008.03.20. 15:50

Kutyái buktatták le a rétsági sorozatbetörőt

A kamerák felvételein látható kutyái buktatták le azt a férfit, aki lopásokkal és betöréses lopásokkal több mint egymillió forintos kárt okozott a Nógrád megyei Rétságon - közölte az MTI-vel a rendőrség csütörtökön.

BAMA

Egy rétsági kft. vezetője tett feljelentést még szerdán, mert telephelyükről elloptak egy 30 ezer forint értékű hegesztőtrafót - mondta Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei  Rendőr-főkapitányság szóvivője. A rendőrök a biztonsági kamerák felvételein látható két kutyája  alapján ismerték fel az elkövetőt, aki már korábban is képbe került  hasonló bűncselekmények miatt - tette hozzá. Kihallgatásán a 18 éves rétsági férfi emellett még további hét  lopás, illetve betöréses lopás elkövetését is beismerte, melyeket  rétsági telephelyű cégek, valamint társasházak és magánszemélyek  sérelmére követett el. Az okozott kár az egymillió forintot is meghaladja. A férfit őrizetbe vették.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!