Hírek

2007.10.12. 06:03

Rabul ejtették Szily szívét

Túl van a negyedik X-en, energiája és külseje mégis sok fiatal nőével vetekszik. Szily Nóra tanít, nyelvet tanul és még a szerelemre is jut ideje.

Terefere

[caption id="" align="alignright" width="180"] Életem egyik legjobb időszakához érkeztem
[/caption]Nóra az utóbbi másfél évben nem volt nagyon szem előtt. Ez nem azt jelenti, hogy feladta volna a hivatását, csak most máshol kamatoztatta tudását. Nem szakadt el a szakmájától, televíziós és rádiós alapismereteket tanít. „Az utóbbi időben egy szépségkampány szóvivője lettem. Célunk, hogy a negyvenöt év feletti hölgyek is teljes értékű nőként éljenek. Törődjenek többet az egészségükkel, a külsejükkel, és ne írják le magukat. Magam is negyven fölött járok, és úgy érzem, életem egyik legjobb időszakához érkeztem. Csupán a gyermekeimet látva szembesülök az idő múlásával.”

Nórának fontos, hogy ápolt és csinos legyen. „Nagyobbik fiam tizennégy éves és 187 centiméter magas. Olyan, mintha egy este alatt nőtt volna fel. Már kezdik érdekelni a lányok, azt azonban nem szeretném, ha egyszer egy üresfejű »Britney Spearsszel« állítana be. Azt hiszem, magasra tettem a mércét, hiszen rajtam mindig azt látja, hogy törődöm magammal és a külsőmmel. Rendkívül fontos számomra, hogy ápolt és csinos legyek. Ez nem azt jelenti, hogy sohasem vagyok melegítőben vagy kócosan, csak igyekszem mihamarabb rendbe tenni magam. Másfél éve rendszeresen sportolok. Heti négy alkalommal a konditeremben igyekszem formában tartani magamat egy személyi edző segítségével.”

Nóra minden hónapban elutazik Budapestről. „Simonnal egy éve ismerkedtem meg. Egyikünk sem tudta a másikról, hogy odahaza ismert embernek számít. Ő magyar származású producer, de Párizsban él. Havonta egy hétvégére mindig sikerül elszöknöm hozzá. Párizs és Dél-Franciaország rabul ejtette a szívemet. Beszélgetni szeretnék az ottaniakkal, ezért elhatároztam, hogy megtanulok franciául. Ezt a varázslatos hangulatot itthon is szeretném átérezni, így barátommal, Gundel Takács Gáborral nyitottunk egy kis francia éttermet a belvárosban.”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!