Hírek

2007.10.18. 16:13

Már a gyerekek táncoltatják Keleti Andreát

Művészi tornászként kezdte, aztán egy sérülés miatt csak a tánc maradt. Keleti Andrea számos versenygyőzelem után immár saját táncstúdióját vezeti. És most itt az új műsor: a Csillag születik.

Terefere

Andreának nagyon hiányzik a Szombat esti láz. Szerencsére sokat hívják fellépni Csonka Picivel, és ők örömmel tesznek eleget a felkéréseknek. Andreát mindig meglepi, mennyire szeretik őket az emberek. Még a műsor után ennyi idővel is képekkel és újságcikkel állnak eléjük, hogy dedikálják őket.

– Hogyan telnek a dolgos hétköznapok?

– Főállású anyuka vagyok. Otthon teszek-veszek, intézem a család dolgait. Rendezvényeket, bálokat szervezek. Kitalálom a koreográfiákat, megtervezem a különböző fellépőruhákat.

– Te is tanítasz a stúdióban?

– Igen, de csak hétvégenként. A középkorosztály az enyém, a 9-16 évesek. A felnőtt csoport már a férjem reszortja.

– Akkor már nem is versenyeztek együtt?

– Amikor megszületett a lányom, négy hónapig nem táncoltam, csak babáztam. Boldog voltam, hogy édesanya lettem, de a tánc mégis nagyon hiányzott. Aztán elkezdtünk keményen edzeni, és fél évvel később megnyertük a magyar bajnokságot. Szerencsénk volt, mert Viki nagyon jól elvolt a babaülésben - hagyta, hadd gyakoroljunk nyugodtan. Hanem aztán elkezdett totyogni, és ment, mint egy kis örökmozgó. Mindig rá kellett figyelni, úgy pedig nem lehet edzeni. Mindketten szerelmesek vagyunk a táncba, de a gyerekek kedvért fel kellett adni a versenyzést. 2002 óta csak tanítok.

– Most itt az újabb feladat. A Csillag születik egyik zsűritagja lettél. Milyen érzésekkel fogadtad a felkérést?

– Nagyon boldog vagyok, amiért ennyire számítanak rám. Voltam már zsűritag komoly világversenyen is, de ez mégiscsak más. Itt nem csak táncosok lesznek, jóval összetettebb a dolog. Nehéz lesz összehasonlítani a különböző műfajokat. A karácsony előtti szombaton lesz a döntő, hatalmas bulival. Közben is apró csodák történnek velem. Műsort vezetek, beszélgetős adásokba hívnak meg. Persze táncolok is, és ott van nekem a családom, az igazi csoda.

Édesapja Keleti György, volt honvédelmi miniszter

Testvére Keleti Györgyi fotómodell

Eredeti szakmája férfi szabó

Férjnél van, két gyermek édesanyja

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!