Hírek

2007.10.11. 05:48

A Jimmy-film izgalmas tervei

Ki fogja játszani a Zámbó Jimmy életéről szóló filmben a királyt? A rendező, Tóth Gergő komoly szereplőválogatást akar tartani – mondta el Stefanek Aranka, a Terefere magazin főszerkesztője.

BAMA

A lap beszámol róla, hogy nem feltétlenül akarják ismert színészre osztani a szerepet. A karakter hiteles megjelenítése a fontos, és egy olyan történetszövés, amiért az emberek szívesen beülnek a moziba. A forgatás a jövő év elején kezdődik. A magazin e heti száma a két Vivás műsorvezetőt, a képernyőn is együtt dolgozó Kisót és Steiner Kristófot állítja párba. Amikor kedvenc kollégájáról kérdeziék, Kisó diplomatikusan nem nevez meg senkit, míg Kristóf egyértelműen leteszi a voksot Piringer Patrícia mellett. A fiatalember a másságát is nyíltan vállalja.

Kislánynak adott életet Salma Hayek 41 évesen. A színésznő rengeteget hízott terhessége alatt. Schell Judit büszkén várja második gyermekét. A magazin bemutat négy külföldi hírességet, akik okkal vagy ok nélkül kismamaruhaszerű öltözékben illegetik magukat. Lehet találgatni, kik vannak a letakart arcok mögött.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!