Hírek

2007.09.17. 07:12

Beyoncé a csinos, Kirsten Durst a rosszul öltözött sztárok között

A People amerikai magazin legfrissebb számában közzétette az év legjobban és legsiralmasabbul öltözött sztárjainak listáját.

BAMA

A hölgyek közül három énekesnő, Beyoncé Knowles, Jennifer Lopez, Gwen Stefani vezeti a tíz legcsinosabban megjelenő díva sorát. Őket hollywoodi sztárok, köztük a mostanában inkább Tom Cruise gyermekének anyjaként feltűnő Katie Holmes, a spanyol Penélope Cruz, Jessica Biel, Cameron Diaz, Drew Barrymore, Reese Witherspoon követi. A férfiak közül a nemrég Amerikába költözött labdarúgó, David Beckham, mellette pedig olyan színészek, mint Terrence Howard, Johnny Depp, George Clooney vagy Brad Pitt vitték el a pálmát.

A lista másik végén a legrosszabb estélyinek azt a lila drapériát ítélték az amerikai magazin szerkesztői, amelyben Kirsten Durst jelent meg egy májusi gálán. Ami pedig a legrosszabb divatot illeti: a People olyan vadhajtásokat idéz fel, mint a fényes macskanadrág, a turbán, vagy a térdig érő gladiátorszandál.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!