Hírek

2006.11.14. 10:36

Robbanások a fatelepen

Folyik a mentés azon a Visegrád közelében, a 11-es főút mentén található fatelepen, ahol kedden reggel tűz keletkezett, s az ott tárolt festékek és hígítók berobbantak

BAMA

Folyik a mentés azon a Visegrád közelében, a 11-es főút mentén található  fatelepen, ahol kedden reggel tűz keletkezett, s az ott tárolt festékek és hígítók berobbantak - mondta el Szentes György, a katasztrófavédelem helyettes szóvivője.

Szentes György szerint heten szenvedtek égési sérüléseket, az Országos Mentőszolgálattól kapott tájékoztatás  szerint négy-öt sérült van, állapotuk súlyosságát azonban még nem tudták megmondani. Hozzátette: egyelőre nem lehet megmondani, hogy veszélyes anyag került-e a levegőbe, és szükség van-e lakosságvédelmi intézkedéseket tenni.

A bányatelepen található faraktár 50-100 négyzetméterén keletkezett a tűz, s a raktárban festékek és hígítók voltak, amelyek a hő hatására berobbantak - ismertette a szakember.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!