Hírek

2006.09.11. 14:12

Tarlós golfütőt kapott tartozás helyett

Az MDF budapesti elnöke golfütőt ajándékozott Tarlós István főpolgármester-jelöltnek, hogy legyen mivel levezetnie feles energiáit azon a golfpályán, amelyet az óbudai képviselő-testület az MDF szerint a piaci árnál alacsonyabb díjért adott bérbe. Tarlós szerint megkapóbb lenne, ha Almássy Kornél a pártingatlan után fizetendő használati díjakat küldené.

BAMA

Almássy Kornél szerint Tarlós István óbudai polgármester, a Fidesz és a KDNP által is támogatott független jelölt idegessége nem ok nélküli, mert egy önkormányzati ingatlan-bérbeadási ügy körül visszásságok fedezhetők fel. Az MDF-es politikus ezzel utalt arra, hogy azon az ülésen, ahol a bérbeadást tárgyalták, Tarlós István szemüvegleveréssel fenyegette meg Szénási János MDF-es képviselőt. Almássy Kornél közölte azt is: ha az önkormányzat nem rendezi megnyugtatóan az ügyet, végső soron az Állami Számvevőszékhez fordulnak.

"Golfütő helyett inkább az MDF pártingatlana után fizetendő használati díjakat hozza Almássy úr, az sokkal megkapóbb lenne" - reagált az MDF budapesti elnökének a sajtótájékoztatót követően Tarlós István. Arra hívta fel a figyelmet, hogy polgármesterként éppen ő maga függesztette fel az MDF által kifogásolt képviselő-testületi döntést.

"Sajnálom, hogy az MDF az utóbbi időben nem először hazugságban marad", és Demszky Gábornak asszisztálva alattomos csúsztatásokkal próbálkozik - fogalmazott Tarlós István. Nézeteltérésem Szénási Jánossal nem abban az ügyben támadt, amelyet Almássy Kornél említett - jegyezte meg. Tarlós István furcsának mondta az MDF támadását annak fényében, hogy a párt, elmondása szerint, másfél éve jogcím nélkül használja óbudai pártingatlanát.
(MTI)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!