Hírek

2006.09.28. 11:32

Majdnem pont nélkül távozott a címvédő

Újra sikerült nyernie az FC Valencia, a Bayern München és az FC Chelsea csapatának a Bajnokok Ligája csoportmérkőzésein. A 2. fordulóban azonban ismét vereséget szenvedett az Internazionale, míg a címvédő FC Barcelona csak az utolsó percekben tudott pontot menteni.

BAMA

Az A csoportban Drogba mesterhármasával az angol Chelsea 3-1-re nyert a nyert a bolgár Levszki Szófia otthonában, míg a Werder Bremen ugyan az 56. perctől vezetett Puyol öngóljával a Barcelona ellen, ám Messi a 89. percben egyenlített. A B csoportban újra botlott az olasz Internazionale, ugyanis a kilenc főre fogyatkozott gárdát az idegenben 2-0-ra veret a német Bayern München.

A C csoportban Vayrynen góljával idegenben győzött a holland PSV Eindhoven a francia Bordeaux ellen, míg a török Galatasaray két gólja későn jött a 3-0-s FC Liverpool vezetésnél Angliában. A D csoportban tartja vezető helyét a spanyol Valencia, mivel egy 2-1-re verte otthon az AS Romat. A csoport másik mérkőzésén a görög Olimpiakosz kétszer is vezetett a Sahtar Doneck otthonában, de az ukránok mindkétszer kiegyenlítettek, így végre pontot szereztek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!