Hírek

2006.09.08. 16:36

M0-as híd: lezárult a névadás

BAMA

Pénteken lezárult az új M0 Északi-híd névadó-játékának második szakasza. A pályázatot a gazdasági tárca és a főpolgármesteri hivatal indította még júliusban. A minisztérium, látva az elkötelezett névadók lelkesedését, úgy döntött: nem az első 10, hanem az első 25 legtöbb voksot elnyert név marad továbbra is versenyben.

A GKM oldalának adatai szerint a legtöbben Stephen Colbert névre voksoltak (93163), a második helyre sikerült feltornásznia magát John Stewartnak (85171), de megőrizte stabil harmadik helyét Zrinyi Milkós (83966). A korábbi listavezető Chuck Norris viszont leszorult a hatodik helyre, mérhetetlen fájdalmat okozva ezzel elszánt rajongóinak.

Nem kell azonban aggódni, mert Merényi Miklós, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium kommunikációs igazgatója már korábban jelezte, hogy még akkor sem fogják Stephen Colbertről elnevezni az M0-ás körgyűrű északi hídját, ha a ő kapja a legtöbb szavazatot. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!