Hírek

2006.09.27. 11:50

Hárman a legjobb úton a továbbjutás felé

Újból sikerült nyernie az Olympique Lyonnak, a Manchester Unitednek és az Arsenalnak a Bajnokok Ligája csoportküzdelmeiben, így már mindhárom csapat hat pontot gyűjtött a második meccs után.

BAMA

Az E csoportban francia Olympique Lyon idegenben 3-0-lal lépett túl a román Steaua Bucuresti csapatán, a Real Madrid (spanyol) pedig otthon 5-1-re verte az ukrán Dinamo Kijevet. Az F csoportban az angol Manchester United 1-0-ra idegenben győzte le a portugál Benficat, míg a Celtic Glasgow hasonló eredményt ért el otthon a dán FC Köbenhavnnel szemben.

Az angol Arsenal a G csoportban magabiztosan verte 2-0-ra otthon az FC Portot, a CSZKA Moszkva (orosz) pedig egyetlen góljával, de nyert otthon a Hamburger SV (német) ellen. Nem született gól Franciaországban, mert az olasz AC Milan állta a sarat a Lille-lel szemben, s a H csoport másik mérkőzése is döntetlen lett, mert a görög AEK Athén találatára a belga RSC Anderlechtől Julio Cesar szinte azonnal góllal felelt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!