Hírek

2006.09.12. 14:28

Gyurcsány: nincs napirenden a kormány átalakítása

Nincs napirenden a kormány átalakítása, jelentette ki Gyurcsány Ferenc miniszterelnök hétfőn a pénzügyminiszter menesztésével kapcsolatos sajtóhírekre reagálva, miután a Magyar Tudományos Akadémiával az Új Magyarország Fejlesztési Tervről folytatott egyeztetését.

BAMA

Danks Emese kormányszóvivő néhány órával korábban a Magyar Hírlap keddi írását, miszerint a költségvetés elfogadása után távozhat posztjáról Veres János, "alaptalan zavarkeltésnek" nevezte a távirati irodának adott nyilatkozatában.

Arra a felvetésre, hogy Bajnai Gordon, a fejlesztéspolitikáért felelős kormánybiztos mikor lesz tárca nélküli miniszter, Gyurcsány Ferenc úgy válaszolt: a végleges döntést ősszel hozza meg, de mint kiemelte, új minisztériumot nem hoznak létre. "A kinevezés egyetlen egy dolgot fog összesen jelenteni, hogy a tárca nélküli minisztert interpellálhatja az ellenzék" - jelentette ki a miniszterelnök.
(MTI)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!