Hírek

2006.09.22. 06:24

Antal Imre viccel a betegségével, Somló Tamás is táncra perdül

Somló Tamás eddig megúszta, sosem tanult meg táncolni, de most Südi Iringótól vesz leckéket, hogy ne égjen le a Szombat esti lázban.

BAMA

Rúzsa Magdi nemrég kapott lakása berendezésénél leginkább a megérzéseire hallgatott. A lakásban a narancssárga uralkodik, hiszen ez az egyik kedvenc színe. Senki sem csodálkozik, hogy Bartók Eszti és Caramell ismét duettet énekel. A Megasztár szerelmespárjának Elég, ha érzed című klipje egy házibuliban játszódik. Gáspár Laci a Megasztár után végigturnézta Magyarországot, a nemzetközi hangolás azonban idáig váratott magára. Nincsenek megaálmai, de a minap már élő koncertet adott Londonban, tehát van esélye, hogy nemzetközi karriert kezdjen. Antal Imrének hihetetlen humora van. A műsorvezető régen a Magyar Televízió Szabadság téri páternoszterében is vicceket mesélt, most a betegségéből is morbid viccet csinált. Azt mondja, mindig szeretett volna egy állatot: „na most aztán megkaptam a rákot”.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!