Hírek

2006.09.11. 07:13

Antal Imre készül

BAMA

Antal Imre rendkívüli lelkesedéssel készül a Szeszélyes évszakok forgatására, de a közszolgálati televízió még nem nyilatkozott arról, hogy műsorra tűzi-e az adást. Mindensetre a sztárvilág összefogott, hogy segítsen a súlyos betegségben szenvedő műsorvezetőn, akinek nagy álma, hogy egyszer ismét elsüthesse poénjait kedvenc műsorában, a Szeszélyes évszakokban.

Több  híresség a gázsiját ajánlotta fel, hogy összejöjjön a műsor, és a kereskedelmi csatornák sem zárkóznak el attól, hogy teljesítsék Antal Imre kívánságát. A műsorvezető mindenesetre már kiválasztotta azokat az öltönyöket, nyakkendőket és ingeket, melyeket szívesen viselne az adásban, amelyről maga sem tudja, összejön-e vagy sem.

Gesztesi Károly, aki tetőtől talpig élvezi az apaság örömeit, ismét jótékonysági koncertet szervez. Alapítványt hozott létre évekkel ezelőtt, hogy a szervezettel segítse az elhunyt színészk családjait, gyerekeit. Ezúttal szeptember közepén szeretne újabb jótékonysági gálát  összehozni, hogy az este bevételéből anyagi támogatásban részesíthessék a színészárvákat. Családi és szervezési teendői mellett a népszerű színésznek újabb filmszerepeket is el kell majd játszania, például Koltai Róbert is felkérte, hogy vállaljon el egy figurát a Megy a gőzös című új filmjében, melyet a héten kezdtek el forgatni Csongrádon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!