Hírek

2006.06.28. 12:34

A kínai riporter bocsánatot kért az ausztráloktól

A kínai állami televízió riportere nyilvánosan bocsánatot kért, amiért durván sértegette az ausztrál labdarúgó-válogatott tagjait az olaszok ellen 1-0-ra elveszített hétfői nyolcaddöntő alatt.

BAMA

Huang Csien-hsziang szinte az egész mérkőzésen bántotta az ausztrálokat, a hajrában pedig egyenesen becsmérelte őket, és nem titkolta, hogy az olaszoknak szurkol. A kommentátor a közvetítés alatt azt mondta: az ausztrál egy aljas, ocsmány csapat. Aztán a rendes játékidő ráadásában büntetőt követelt az európai gárda javára (a bíró Grosso eséséért meg is adta a 11-est, és azt Totti váltotta továbbjutást érő gólra).

"Büntető, büntető, büntető! Igen! Grosso megcsinálta! Ne kapjon Ausztrália esélyt! Olaszország jusson minél tovább!" - közvetítette az utolsó másodperceket Huang. A riporter szerdán nyilvánosan bocsánatot kért, s amint megjegyezte: sajnálatos módon elragadta a hév, nem tudott uralkodni indulatain.
(MTI)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!