Hírek

2006.04.14. 14:24

Antal Imre nem tűnt el

Cáfolta a rendőrség az ismert televíziós személy, Antal Imre eltűnését. Úgy tudjuk, a Hódmezővásárhelyi nyomozók jelezték: a műsorvezető Kakasszéken van egy rehabilitációs intézetben.

Nagy E. D.

Több lap pénteken arról számolt be, hogy Antal Imrének nyoma veszett, és a hónapok óta betegeskedő humorista azt állítja, asszisztense elveszi a pénzét. Rendőrségi forrásunk szerint az asszony meghatalmazást kapott Antaltól ügyei, köztük a jövedelme kezelésére, ezért az ügyben a hatóság semmilyen lépést nem tervez.

A meghatalmazás egyébként visszavonható. Ha Antal Imre valóban meggondolta magát, ezt bármikor megtehetné, de egyelőre ilyen jellegű információ nem látott napvilágot. Lapunk sikertelenül próbálta elérni Pelle Andreát, akit az asszisztensnő állítása szerint megbízott a jogi képviseletükkel. Az ügyvédnő külföldön tartózkodik, legközelebb kedden érhető el – tájékoztatták lapunkat a jogász irodájában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!