Hírek

2005.12.27. 00:00

Késsel rontott feleségére, majd a mélybe ugrott

Megszurkálta feleségét, majd kiugrott az ablakon egy férfi karácsony másnapján, hétfő reggel Budapesten, a XIII. kerületi Hajdú közben.

Nagy E. D.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese szerint a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján F. Károly 51 éves, budapesti lakos összevitatkozott feleségével, és a veszekedés tettlegességig fajult. A férfi fél tízkor többször hastájékon szúrta otthonuk konyhájában ötvenéves feleségét. A brutalitást végül a házaspár huszonhárom éves fia akadályozta meg, aki a felek közé ugrott, így félbeszakította a vérengzést. Az anyja segítségére siető fiatalember nem sérült meg az eset során. A támadó férj a történtek után saját magát is megszúrta, majd a második emeleti konyhaablakból a mélybe vetette magát. A reggel.hu információi szerint az anyát és az apát a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, sérüléseikről azonban egyelőre nincsenek pontos hírek. Az ügyben a rendőrség nyomozást indított.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!