Hírek

2005.11.19. 00:00

Áder szerint Gyurcsány a szélkakas

„A Gyurcsány-kormány nem hajlandó az embereket érintő legfontosabb kérdésekre garanciát adni, ezért 2006-ban kormányváltásra van szükség ahhoz, hogy ebben változás történjen” – jelentette ki tegnap Áder János.

Éber Sándor

A Fidesz frakcióvezetője szerint a kormányváltás az egyetlen garancia arra, hogy a 13. havi nyugdíj értékállósága garantált legyen, az áremelkedés ütemét meg lehessen fékezni, az áfát a vállalkozók időben visszakapják, a panelfelújítási program folytatódjon, és a gyermekek utáni adókedvezményt ismét igénybe lehessen venni. Áder szerint a Gallup felmérése is bizonyítja, hogy a választópolgárok többsége egyetért a garanciatörvény kezdeményezéseivel. A fideszes honatya szerint az egyik legélesebb támadás a családtámogatási rendszert érte, pedig 2002-ben a szocialisták a rendszer megőrzését és kiszélesítését ígérték. „Ezért Gyurcsány Ferencet és Lendvai Ildikót is kitüntethetnénk a nagy szélkakas-érdemérem első fokozatával” – mondta Áder János. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!