Hírek

2005.10.25. 00:00

Lothar Matthäus kezébe kerül majd a futballvilág

December 9-én, a labdarúgó-vb harminckettes döntőjének sorsolásán Lothar Matthäus, a magyar válogatott szövetségi kapitánya húz majd.

D. T.

„Lothart ajánlottuk a FIFA-nak, s ezt a világszervezet elfogadta” – mondta Wolfgang Niersbach, a szervezőbizottság alelnöke. A német futball válogatottsági csúcsát tartó Matthäus boldogan nyilatkozott a Bild című lapnak: „Nagy megtiszteltetés ez számomra”. Szólt Klinsmann-nal, a Nationalelf szövetségi kapitányával támadt ellentétéről is: „Nagyjából jó munkát végez. Más kérdés, hogy okozott magának némi nehézséget. Ezeket meg kell oldania” – tette hozzá, miközben arra is kitért, hogy kettejük vitája már a múlté. Lothar Matthäus egyébként a múlt szombaton ismét futballozott: Gödöllőn a Foci Székelyföldért című rendezvény meghívottjaként. A találkozón a nagykárolyi öregfiúk ellen pályára lépő helyi öregfiúk együttesét erősítette. 

D. T. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!