Hírek

2005.07.20. 06:41

Szanyi cáfolja a neki tulajdonított mondatokat

Cáfolja Szanyi Tibor a sajtó által neki tulajdonított kijelentéseket arról, hogy „a kormányzati szférát is elérte a maffiatechnika”.

BAMA

A Magyar Nemzet tegnapi számában az jelent meg, hogy a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium politikai államtitkára az Információs Hivatal (IH) vezetői értekezletén beszélt a fentiekről. A lap információi szerint az államtitkár Izraelről szólva azt is kijelentette: az „nem egy ország, hanem egy szervezet”. Szanyi Tibor tegnap a távirati irodán keresztül cáfolta a fentieket, hozzátéve: az IH hétfői értekezletén valóban tartott előadást több más kormányzati képviselő mellett, amelyben a magyar gazdaságpolitikáról beszélt. Tagadta ugyanakkor, hogy tett volna olyan kijelentéseket, amelyeket a lap idézett. – Így és ez nem hangzott el – szögezte le az államtitkár. Szanyi Tibor szerint a sajtónak arról sem lehetne információja, hogy a titkosszolgálat zárt értekezletén mi hangzik el és mi nem hangzik el. Szanyi kijelentette: az ilyen híresztelésekkel valójában nem az ügyeknek ártanak, hanem azt sugallják, mintha a titkosszolgálatok nem titkosszolgálatok lennének. A politikus hangoztatta: példát szeretne mutatni azzal, hogy nem beszél arról, mi történt egy titkosszolgálati értekezleten.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!