Hírek

2005.07.18. 00:00

Megtalálták a Tiszába esett határőr tetemét

– Határőrök találták meg tegnap a szerdán Tiszába esett tiszthelyettes holttestét – tudta meg lapunk Tímár Zoltántól. A Határőrség Országos Parancsnokságának kommunikációs osztályvezetője hozzátette: a baleset helyszínétől tíz kilométerre vették észre a vízben a harminc- éves járőr tetemét.

N. E. D.

Mint arról már lapunk is beszámolt, szerda délután a Záhonyi Határőr Igazgatóság két munkatársa járőrözött a Tiszán. Hajójuk hirtelen manővert tett, ekkor egyikük a vízbe esett. A törzsőrmester elmerült a folyóban, a hajót vezető 31 éves zászlós pedig nem sokkal később öngyilkos lett. Szolgálati fegyverét maga ellen fordította, és a baleset helyszínétől nem messze megölte magát. Akkor a határőrök azt feltételezték, hogy vélt vagy valós felelősségérzet miatt cselekedett így. Az ügyben a katonai ügyészség vizsgálódik. Azt még mindig nem lehet tudni, hogy miért kellett a hajónak hirtelen manővert tennie.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!