Hírek

2005.07.16. 00:00

Magyar politikusokat fogad George Bush elnök

Magyarország fontos szerepet vállalt a demokrácia és a biztonság megteremtésében Irakban, Afganisztánban és a Balkánon – közölte az amerikai külügyminisztérium Gyurcsány Ferenc közelgő látogatásával kapcsolatban. George Bush amerikai elnök október 3-án látja vendégül a magyar miniszterelnököt.

BAMA

A két politikus azon közös elhatározásból kiindulva folytat tárgyalásokat, hogy együtt járuljanak hozzá a szabadság előmozdításához a világban. Orbán Viktor szabadságát tölti a napokban az Egyesült Államokban. Ezt követően Washingtonba utazik, és részt vesz a konzervatív és kereszténydemokrata pártok szervezete, a Nemzetközi Demokrata Unió (IDU) háromévenként esedékes pártvezetői értekezletén. A jobboldali internacionálé mögött hosszabb ideje az amerikai Republikánus Párt anyagi ereje áll. A pártvezetők csoportját, akárcsak három esztendeje, fogadja George  Bush is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!