Hírek

2005.07.28. 00:00

HÍRsáv

BAMA

A művészek a Balaton és a víz szerelmesei
színészeink szeretik a Balatont. Magyar tengerésznek nevezik Bujtor Istvánt. De a nyár nagy részét Kóbor János, Szerednyey Béla és Koós János is a vízparton, pontosabban a hajóján tölti. Bujtor István három éve a tihanyi Belső-tónál alapította meg a Tihanyi Szabadtéri Színpadot. Július elején a Hyppolit, a lakájt játszotta ott a Győri Színház. Most mutatják be A miniszter félrelép című darabot. A színész-rendezők közül Tihanyban dolgozik Tordy Géza és Kovács István is. Jövő nyáron Bujtor István forgatni kezd a Balatonon, a Zsaruvér című mozit folytatja.

Mégis folytatódik a Győzike-show
Mégis van az a pénz, amiért Győzike folytatja: augusztus végétől adásban lesznek a show új epizódjai. Ismét a kamerák kereszttüzében lesz az egész Gáspár család. Győzike, Bea és a két gyermek nem mindennapi életének krónikája folytatódik az RTL Klubon.

A megasztáros Gabit a kamera fárasztja
Tóth Gabi kicsit kibukott. A TV2 úgy gondolta, menjen a lány pszichológushoz. Ám a mama nem engedte a lányát orvoshoz. Úgy döntött, kis pihenés visszabillenti Gabi lelkibékéjét. Gabit nemcsak a fáradság terítette le, hanem a kamerák állandó jelenléte. Hajnalban a turnébuszon is kamera lesi minden mozdulatát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!