Hírek

2005.06.03. 00:43

Tóth Gabi és az ő Rómeója, Tamás

A Megasztár nemcsak a sikert, hanem a szerelmet is elhozta a résztvevőknek. Először Caramel és Bartók Eszter szerelme derült ki. Majd Tóth Gabi és Palcsó Tamás vallott színt érzelmeiről.

Szilágyi Ágnes

[caption id="" align="alignleft" width="102"] Palcsó Tamás és Tóth Gabi szerelme egyre hevesebb
[/caption]– Pörgök – állítja a megasztáros Tóth Gabi. Pedig úgy tűnik, lehiggadt. Bár az is lehet, hogy kedvese, Palcsó Tamás nyugodtsága átragadt Gabira. A jó torkú leányzó azt mondja: lehet, hogy kicsit visszavett a tempóból. Nem úgy Tamás, aki teljesen kinyílt. Gabi irtóra élvezi, hogy most végre van idejük találkozni a rajongóikkal. Miskolcon, Egerben, Debrecenben már adtak koncertet, és úgy tudja, hogy Debrecenbe még visszatérnek. Ugyanis az előzőről rengetegen lemaradtak. Ám még sok-sok helyre várják őket, újabb és újabb meghívásokat kapnak az ország legkülönbözőbb helyeire. Persze hogy igaz, össze akartak költözni Tomival.

– Nem csak azért, mert dúl a szerelem – neveti el magát Gabi. – Tomi nagyon messze lakik, Csepelen, én meg a hegyen, az állandó közlekedéssel rengeteg időt veszítünk el. A Rózsadombon nővérével, Verával laknak együtt. – Jó ez így, Vera segít, ha kell – mondja. – Támogatjuk egymást, ő már sok mindenen túljutott, ami még előttem áll. Vera már tudja, hogyan kell kezelni, feldolgozni a sikert. Tóth Gabi kapott már ajánlatot lemezszerződésre, ám még titkolja, hogy melyik kiadótól. – Nem akarom elkapkodni, hiszen októberig turnézunk. Utána pedig Tamással egy hónapig csak pihenünk, jó lenne valahol a tenger mellett.

Tervek? Tominak az érettségi, Gabi pedig szeretne zeneiskolába járni, gitározni akar. Ha egyszer elkészül a lemeze, mindenképpen olyan rocklemez lesz, amit szeretnek az emberek. És olyan, amelyen megszólalhat a hangja. Tudja, hogy meg kell érte dolgozni, de imádná. Tóth Gabit nem zavarja, hogy jönnek az újabb megasztáros tehetségek. Azt gondolja, ha 17 évesen idáig jutott, akkor nincs félnivalója az utánpótlástól. Csak rajta múlik, hogy meddig ragyog a csillaga.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!