Hírek

2005.06.08. 06:27

Tengerre, magyar!

Ki, hol pihen? Van, aki egy-két hétre elmenekül az országból. De akad, aki esküszik a Balatonra.

Sz. Á.

Erős Antónia és férje már tudja, néhány napot barátaikkal Isztambulban töltenek. Csak a város nevezetességeit fedezik fel. Aztán pedig az Adria következik, férjével, Lacival kettesben. Bajor Imre amint kisütött a nap, leköltözött Fülére. Onnan jár fel a Heti Hetes felvételeire. – Füle a bázis – mondja. Ha vége a sulinak, akkor a gyerekekkel egy hétre Horvátországba utaznak. Jakupcsek Gabriella nagy utazó. Ősztől tavaszig ha csak teheti felkerekedik  férjével, és a legtávolabbi országok felé veszi az irányt. Nyáron leköltöznek a Balatonhoz – meséli. Talán júliusban néhány napot eltöltenek Olaszországban. Szeptembertől viszont elindul a nagy vándorlás, az utazások.

Gálvölgyi János és felesége, Judit visszatérő vendég Tenerifén. Idén is oda utaznak. Mint mondják, az éghajlat páratlan, a kiszolgálás kiváló. Nyugalom, tisztaság és biztonság van a szigeten. Szulák Andrea párjával, Gáborral és a barátokkal ismét meglátogatják Londont. Ugyanis imádják a várost. Andrea vágyik az Adriára is. Évek óta nem nyaralt arrafelé. Csonka András egy hetet Mallorcán tölt. Utána pedig a családdal a szokásos siófoki nyaralás következik. Aztán csak egy-két napra akar elutazni, Bécsbe sétálni, bámészkodni. Mint mondja, legalább nyolc éve nem járt a városban. Az utazási tervei között szerepel Prága is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!