Hírek

2005.06.07. 00:00

Szexi cuccok bűvöletében

Vigyázat! A budapesti plázák veszélyesek. Főleg nyáron, és főleg a pénztárcára. Ha a pesti nőt a legújabb divatban látjuk, biztosak lehetünk benne, hogy zsebében egy lyukas garas sincsen.

Rados Virág

Mindjárt megőrülök, úgy töri a talpam ez a rohadt papucs. Tavaly nyáron még semmi baja nem volt, most meg mintha parázson járnék. De nem azért kaptam ma fizetést, hogy rögtön hazamenjek. Csak azért is becsoszogok a Westendbe. Hoppá, a kedvenc üzletem ajtaja még tárva-nyitva. Tegnap vettem itt egy zöld felsőt, spagettipántosat, mély kivágással. Meregették is a szemüket a kollégák odabent. Szóval a sikerre való tekintettel kell egy kék is. Ebben a dög melegben.

Ha már itt vagyok, felpróbálom ezt az édes kis fekete szoknyát. Kifelé bővül, az alján fodor van. Húha, hová lett a derekam? Jó lesz elkezdeni a fogyókúrát. Vagy a tükör van rosszul beállítva? Bezzeg a Mexxben a múltkor vékony voltam, mint a nádszál. Igaz, akkor még nem rendeltem minden este pizzát. Na jó, a szoknya marad, helyette lerántok a fogasról a kék póló mellé egy ugyanolyan feketét. Az karcsúsít. Fizetek, és zsákmányommal kicaplatok a tömegbe. Borzasztó, mennyi itt a csinos fiatal nő. Mind vékony, ráadásul tetőtől talpig a legújabb divatban flangál. Úgy érzem magamat közöttük, mint egy eltévedt bálna.

Jé, ez az üzlet pár hete még nem volt itt. Bemegyek, de csak körülnézni, milyen cipőik vannak. Azt a mentolzöld papucsot pedig csupán felpróbálom. Mintha vattára lépnék. Cerutti után Vagabond, nem rossz. Tizennégyezer forint? Ki lehet bírni. Márkás darab, ez évek múlva is lábbeli lesz. Hogy jövő nyárra megunom? Annyi baj legyen, egyszer élünk. Muszáj beugranom a DM-be, otthon elfogyott a vécépapír. Szerencsére eszembe jut, hogy az arckrémem szintén. És borvörös körömlakkom sincs még. A L’Oréalos polc előtt elmélázok. Ki hitte volna régen, hogy én két tégely méregdrága kenceficét fogok havonta magamra kenni? Egyet nappalra, egyet éjszakára. A dobozon felirat: „Öregedés elleni hatás.” Sajnos, így harminc után erre gondolni kell.

Az emeleti boltban éppen zárnak, de kikönyörgöm, hogy még felpróbálhassam a türkizkék kombinéruhát, amit a kirakatban láttam. A pasim meg fog veszni tőle, és a piros körömlakkhoz is jó lesz. A sikeres vásárlást meg kell ünnepelni egy kapucsínóval. Kedvenc kávézómban eszem hozzá egy csokifagyikelyhet is. Alig érem föl a poharat, akkora az adag, mint egy hegy. Örömhormonra szükség van, a fogyókúra meg ráér.

Ballagok a plázával szemközti szolárium felé: jöhet a barnulás. Elégedett vagyok. De csak egy darabig, mert a lábfejemet kisvártatva gyanús érzés gyötri. Semmi kétség, az új Vagabond papucs. Szitkozódva állok meg, a házfalnak támaszkodva visszaveszem a Ceruttit. Az kevésbé tör. Kimerülten esem be a műnapozóba, és veszek egy bérletet. Ez ma az utolsó kiadás, háromezerötszáz forint az egész esti summa után még igazán belefér. Eltöprengek: hat perc legyen vagy tizenkettő? A barátnőm tegnap pecsenyére sült, össze is szidtam, hogy lehet ilyen könnyelmű. Egye fene, befekszem én is kétszer hatra, hátha nekem nem árt meg. De megárt. Rákvörösre égek. Viszont van szexi pólóm, márkás papucsom, baró ruhám, dögös körömlakkom. Hogy ebben a hónapban éhezni fogok? Sebaj, legalább lefogyok egy kicsit.

A plázakaland estéjének termése forintosítva

két spagettipántos felső: 1990/darab

mentolzöld papucs: 14000

türkizkék nyári ruha: 4990

éjszakai arckrém: 3490

vörös körömlakk: 540

kapucsínó: 350

fagylaltkehely: 590

szoláriumbérlet: 3500

Összesen: 31260

mentolzöld papucs: 14000

türkizkék nyári ruha: 4990

éjszakai arckrém: 3490

vörös körömlakk: 540

kapucsínó: 350

fagylaltkehely: 590

szoláriumbérlet: 3500

Összesen: 31260 -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!