Hírek

2005.06.29. 00:00

Sting, Spears és Ericsson energiával töltődik fel

Farkas Cintia

A  turnék, filmforgatások után a sztároknak is jár a pihenés. Britney Spears Jáva szigetén töltődik fel, Sting Tunéziát részesíti előnyben. Az állítólag ikreket váró amerikai popénekesnő a Royal Palace Hotel törzsvendége. A wellness-központban először indonéz masszázzsal frissül fel.

Sting a karthagói The Residence-be vonul vissza, ahol már Catherine Deneuve, Gérard Dépardieu és a Real Madrid Luis Figója is megfordult. A hotelben az angol énekes a tunéziai termálvízre épülő terápiát élvezheti, biomenüt fogyaszt. Az Ericsson cég feje a Maldív-szigetek felé veszi az útját. A Six Senses Soneva Gili Resort nevű wellness-komplexum a menedékhelye. A masszázsolajos, akupresszúrás, méregtelenítő testtekercselést magába foglaló kezelést már Sarah Jessica Parker és Jennifer Aniston is kipróbálta.

Enrique Iglesias meg sem áll Ciprusig. A limassoli Meridien Hotel – ahol Barbara Windsor és David Seaman focista is törzsvendégnek számít – masszázskezelést és méregtelenítő menüt kínál.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!