Hírek

2005.06.07. 00:00

Sándor arra emlékszik, egyszer megszúrta a lányt

Vasárnap késő este Gyomaendrődön fogta el a rendőrség S. Sándort (18). A fiatalembert a dévaványai J. Dóra (15) vasárnap hajnali brutális megölésével gyanúsítják. A fiú arra emlékszik, hogy bemászott Dóráék kerítésén a diszkóból hazaérkező lány után, és egyszer megszúrta. Udvarolni nem akart a 15 éves szomszéd lánynak, és bántani sem akarta. Legalább is ezt mondta a rendőrségen.

Ny. L.

Ennek ellenére az a tény, hogy a lány torkát elvágták, és Dóra testén több késszúrást fedeztek fel. A gyilkossághoz használt tőrt a rendőrök megtalálták S. Sándor útmutatása alapján.

A fiatalember részleges ténybeli beismerő vallomást tett. A gyanúsított is megsérült az egyik ujján. A vérnyomok vezették a rendőröket a Dévaványát Gyomaendrőddel összekötő útra. A nádasban, a bokrok, erdősávok között keresték először sárkányrepülők segítségével a fiatalembert, mert osztálytársai előtt tett olyan kijelentést: mással és magával is végez. Végül egy férfi bukkant rá a Dévaványától 15 kilométerre lévő Gyomaendrődön. Elképzelhető, hogy kerékpárral ment oda, mert a biciklije, amellyel a gyilkosság éjszakáján is járta Dévaványa utcáit, még nincs meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!