Hírek

2005.06.27. 06:10

Nyaralás alatt a britek szeretnek kirúgni a hámból

Meghökkentő eredményre jutott a brit külügyminisztérium legfrissebb reprezentatív felmérése az alattvalók nyaralási céljairól, pontosabban szokásairól.

Gy. Z.

Kiderült, a hűvös britek külföldi nyaralásuk idején nem az úti céljuk természeti szépségeiben kívánnak elmerülni, sokkal inkább a lerészegedés, a mocskos szexualitás, valamint az erőszakos magaviselet iránt mutatnak vonzalmat. A közvélemény-kutatás tisztességben megőszült családapákat és -anyákat éppúgy megszólaltatott, mint huligánokat.

A brit turisták több mint egyharmada van azon a véleményen, hogy a szabadság idejét elsősorban a hedonista élvezeteknek kell szentelni – idézi a The Sunday Telegraph című brit lap a londoni külügyminisztérium tanulmányát. Ezek a „partituristák” hetvenöt százalékban a masszív ivászat mellett teszik le a garast, huszonnyolc százalékuk az egyéjszakás kalandot kergeti, nyolc százalékuk az illegális kábítószereket fogyasztja, öt százalékuk pedig a duhajkodásban éli ki magát, ha kiszabadul otthonról, a család felügyelete alól.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!