Hírek

2005.06.22. 00:00

Majd ha nyáron is hó esik

Ha Béres Alexandráról hallunk, akkor a fitneszkirálynő csinos fürdőruhában jelenik meg előttünk. Például: Alexandra a tengerparton. Azt is tudjuk, hogy imádja az extrém sportokat. Ja, és síel. Na de nyáron?

Sz. Á.

[caption id="" align="alignleft" width="233"] Alexandra szerint a júniusi hó egész más, mint a téli: sokkal finomabb
[/caption] Számtalanszor hallottuk már: majd akkor, ha nyáron is hó esik! Nos, úgy tűnik, a szólás nem állja meg a helyét. Ugyanis Béres Alexandra fotóval bizonyítja, hogy igenis júniusban is eshet a hó. Méghozzá a szomszédos ausztriai Obertauernben. Persze tudjuk, a sógoréknál sem havazik ilyentájt naponta. De az extrém sportokat is kedvelő fitneszvilágbajnok véletlenül éppen a nyári hóeséskor járt kint. Alexandra és férje jó néhány napja volt már Bécsben. Akkor hallották a rádióban a hírt, hogy hó esett Obertauernben. Nem sokat gondolkoztak, azonnal indultak az Alpokba. Érezni akarták, milyen nyáron siklani a havon, nem pedig dermesztő hidegben. – Fantasztikus volt! – lelkesedik Alexandra. – Más, puhább, finomabb a hó, és miközben siklottunk, nem fagytunk jéggé. De nemcsak mi voltunk kíváncsiak, hanem a síelés szerelmesei is, mert a nyár ellenére rengetegen látogatták meg akkor Obertauernt. Több mint egyméteres havon síeltünk három napon át. Sajnos nem volt több időnk, vártak az itthoni teendők. Alexandra elárulta, jövőre is figyeli majd az Alpok időjárását, mert szeretne visszatérni a nyári hóparadicsomba.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!