Hírek

2005.06.13. 06:40

Kilencedikről ugrott ki a gyilkos főbérlő

Kettős tragédiába torkollott tegnap reggel egy még szombaton kezdődött üzleti vita Óbudán.

Szemán L.

[caption id="" align="alignleft" width="264"] A helyszínelők ponyvákkal rejtették el az öngyilkos összetört holttestét
[/caption]A III. kerületi Hadrianus út egyik tízemeletes lakóházába vasárnap reggel háromnegyed nyolc tájban érkezett meg a 62 éves férfi. Ő az épület IX. emeletének egyik lakásának főbérlője volt, és 49 éves albérlőjét kereste. A HavariaPress értesülése szerint a főbérlő már szombaton is járt a bérleményében, amikor a havi bérleti díjat követelte az albérlőtől, aki azonban nem fizetett. A főbérlő a hangos szóváltást követően meglehetősen izgatottan távozott, hogy tegnap reggel egy konyhakéssel térjen vissza.

A BRFK kommunikációs osztályának közleménye szerint a konfliktushelyzet odáig fajult, hogy a főbérlő megszúrta a sértettet, aki olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A hírügynökség szerint a főbérlő elvágta albérlője torkát. Ami biztos, hogy a főbérlő a tette után kiugrott a IX. emeleti lakás ablakából és halálra zúzta magát a tízemeletes panelház előtti járdán. A Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálati főosztálya egy sor szakértő bevonásával folytatja le az eljárást a tragédia részleteinek pontos tisztázása érdekében.

Szemán L. A helyszínelők ponyvákkal rejtették el az öngyilkos összetört holttestét -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!