Hírek

2005.06.26. 20:04

Ki tudja, mi történhetett a gödi sport millióival?

Zsidai P.

Gödön van még mit tenni a nyitott önkormányzati működésért. A város honlapja arról számolt be, hogy a sportbizottság hiába hívja a helyi sportegyesület elnökét, rendszeresen nem jelenik meg a színük előtt.
Legutóbb június közepén szerették volna megtudni Horváth Lászlótól, mire költötte el a tizennégymillió forint önkormányzati támogatást. Pinczehelyi Tamás alpolgármester megnyugtatta lapunkat, a múlt heti testületi ülésen sikerült beszámolnia a pénz sorsáról. Rákérdeztünk, mire ment el. Erre azonban nem felelt, az alpolgármester csak személyesen mondaná el.
Információink szerint másképpen zajlott le a testületi ülés. Mudri Sándor, a bizottság elnöke kifejezte óhaját, hogy ha ott lenne Horváth úr, elmondhatná, mi lett a pénzzel. Az egyesület elnöke erre szólásra emelkedett, a képviselők azonban nem voltak kíváncsiak szavaira.
Lapunk úgy tudja, az egyesület idén még nem kapott támogatást, mivel az önkormányzat tele van kifizetetlen számlákkal. Ezért aztán a testületi ülésen százmillió forintos likviditási hitel felvételéről döntöttek. Gödön sem a polgármester, sem a jegyző nem nyilatkozott lapunknak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!