Hírek

2005.06.09. 07:30

Az ENSZ menekültügyi nagykövete lett a kicsapongásairól ismert filmsztár

A szép Angelina Jolie a legtapintatosabb kifejezéssel szólva is ellentmondásos egyéniség. A filmsztárt jó ideig úgy ismerték, mint polgárpukkasztó botrányhőst, kitetovált vadócot, hódító szexbombát, aki nem válogatja meg, kivel bújik ágyba. A most 30 éves Angelina újabban egy hároméves fogadott gyermek anyja és az Egyesült Nemzetek Szervezetének nagykövete, aki segélyprogramokat népszerűsít világszerte.

Cs. E.

[caption id="" align="alignleft" width="115"] „Véletlenül nagyon szép”
[/caption]Mindemellett azonban megmaradtak természetadta értékei. „A nők azért azonosulnak vele, mert okos és független. A férfiakat azért bűvöli el, mert véletlenül gyönyörű” – mondta róla egyik filmjének rendezője. Egy bizonyos: Angelina nem az az unatkozó háziasszony, akit a Mr. és Mrs. Smith című thriller-vígjátékban játszik. Akiva Goldsman, a sorozat producere szerint a színésznőnek például meg kellett mutatni, hogy egy dühös asszony miként csapja be a sütő ajtaját; ez a magatartás nem jellemző a szexbálványra. Mindazonáltal az Angelináról cikkező lapok nem tartják kizártnak, hogy fia kedvéért a konyhával is megbarátkozik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!