Hírek

2005.06.25. 11:09

Az amerikai sztárriporter csukott ajtókra talált

Mindössze negyed órával késte le a zárórát Párizsban a Hermés előkelő butikjánál Oprah Winfrey (51), az ismert amerikai showmester, s máris telekürtölte világfájdalmával a tengerentúli sajtót. A The New York Post kolumnistája egyenesen azt feltételezte, hogy a sötét bőrű hölgyet rasszista okokból nem engedték be.

Gy. Z.

A szalon bejáratához este háromnegyed 7-kor érkezett, pedig fél 7-kor bezártak. „Winfrey kisasszony elkésett” – közölte a Hermés szóvivője. – „Bocsánatért esedezünk, hogy a helyzet félreértéssé fajult. Csodálkozunk, hogy a történet ilyen következményekkel járt. De hát egy hentesnél sem lehet vásárolni, ha egyszer már bezárt.”

Hogy szavain enyhítsen, a szóvivő hozzáfűzte: „természetesen meg lehet hosszabbítani a nyitvatartási időt, ha valamely híresség vásárolni óhajt nálunk. Ehhez azonban előre be kell jelentkezni”. Ráadásul akkor már épp egy sajtótájékoztató előkészületei folytak. A Hermés kárpótlásul meghívta ugyan Oprah Winfreyt egy pótvásárlásra, de a hölgy sértődöttségében nem élt az alkalommal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!