Hírek

2005.06.20. 00:00

A rádiós lányok vállalták a vetkőzést

A Budapest Rádió lányai levetkőztek. Persze nem teljesen pucérra. Az erősebbik nem tagjai ugyanis azt állítják, a hölgyek szexisebb, erotikusabbak, sokat ígérőbbek fehérneműben.

Szilágyi Ágnes

[caption id="" align="alignleft" width="139"] Szexi bemutató, de csak szolidan
[/caption]A történet akkor kezdődött, amikor a megasztáros Tóth Vera kijelentette, ha lead jó néhány kilót súlyából, akkor levetkőzik. Ezen buzdultak fel a Budapest Rádió hölgy tagjai, pontosan heten. Miért ne mutathatnák meg magukat úgy, ahogy a természet megáldotta őket?!
Könnyű úgy szexisnek és  vonzónak lenni, ha a plasztikai sebész szorgos munkát végzett. Egy kis zsírleszívás a hasról, a combról, a csípőről, egy kis szilikon a mellbe, az orr legyen fitos, a száj pedig csókosra feltöltve. Nos, a rádiós lányok azt vallják, hogy a férfiak mellett valódi nők élnek. Anyák, feleségek, barátnők és társak. Nem újra felépített cicababák. A lányok fotózásán nagy volt a nyüzsgés. Sminkes és fodrász segített a szépülésben. Kamera dolgozott, vakuk villogtak. A rádiós hölgyek a huszonvalahánytól a majdnem ötvenévesig hófehér fehérneműben feszítettek. Volt egy kis vihogás, és például ilyen mondatok hangzottak el: – Úristen, mire vállalkoztunk?! A lényeg, hogy a rádiós lányok felfedték bájaikat, de nem az Éva-kosztümig. Sokkal fontosabb, hogy vállalták önmagukat és korukat, megmutatták a hús-vér, természetes, dolgozó, okos nőt.

Szilágyi Ágnes Szexi bemutató, de csak szolidan -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!