Hírek

2005.04.16. 00:00

Torres búcsúzik a Megasztártól?

Az elmúlt héten is kitaláltuk, hogy ki esik ki a Megasztár döntőjéből. Ezen a héten sincs másként. Maszek közvélemény-kutatásunk szerint Torres Daninak van a legnagyobb esélye a búcsúzásra.

Szilágyi Ágnes

A megasztáros fiúk a szerencsésebbek. Tinilányok ezrei választottak maguknak a Megasztárból szerelmet. Akiért rajongani lehet, aki levelekkel bombázható. Fáradságot és szüleik pénztárcáját sem kímélve szavaznak az erősebbik nem fiatal képviselőire. A néző srácok nem ennyire lelkesek, hiszen már csak egy leány van talpon a Megasztárban.

Már csak négyen versenyeznek: Tóth Gabi, Torres Dani, Caramel és Palcsó Tamás. A jól értesültek tudják, Caramel  győz. Mások szerint Tóth Gabi tehetsége kétségtelen, vélekednek a képernyő előtt ülők. Ám ott a bibi, hogy tavaly a nővére győzött. Talán ezért nem kerülhet Gabi a csúcsra. Tavaly a zsűri elnöke, Pierot a döntők elején azt nyilatkozta, tehetséget keresnek. Nem lehet, hogy egy „szomszéd kislány” típusú versenyző győzzön. Sztárt keresnek. Tóth Gabi ilyen lenne. Érthetetlenek a tapolcaiak. Vagy spórolnak? Nemigen szavaznak a saját lányukra.

Ott a három fiú: Palcsó, Torres, Caramel. Utóbbiról azt mondják a hozzáértők, őstehetség, árad belőle a ritmus. Palcsóról viszont adásról adásra kiderült: fejlődik. Torres Dani meg az, akinek egy vállrándításától, szemösszehúzásától, félmosolyától a lányok sikító extázisba esnek. Ám ez nem jelenti azt, hogy őrületesen jó énekes.

Gáspár Laci

Laci tavaly ugyan nem győzött, mégis platinalemez lett a Hagyd meg nekem a dalt című korongja. Sőt, a külföldi és a hazai zenei toplistákat is hosszú hetekig vezette. Most szervezett maga köré profi zenekart, ezentúl így lépnek fel. A jó torkú énekesnek most készült el második klipje a Sosem maradsz egyedül dalból. E hónap végén viszont országos turnéra indulnak. Gáspár úgy tartja, Torres a tinilányok bálványa, Tóth Gabi nagyon tehetséges, ha nincs a testvére, Vera, ő lenne a győztes.

Aczél Gergő

A tavalyi első kieső még könyvet is írt a csapatról. Eközben zenei anyogot gyűjt majdani lemezéhez. Mint mondja, nem felejtették el, számos helyre hívják fellépni. Szerinte az idei srácok tudatosabbak, mint ők voltak. A könyv miatt a második adásig a gyerekekkel volt, most a tévében nézi őket. Szerinte két győzelemre esélyes van: Tóth Gabi és Caramel. Torres Danit csak a szemöldök-rángatása tartotta eddig bent a Megasztárban – mondta.

Nagy Edmund

A gyors beszédű fickót mostanában úgy emlegetik, ő az, aki kiénekelte Bartók Esztert a versenyből. Edmund százezerrel pörög. Május közepén kerül lemeze az üzletekbe. Csak annyit árult el róla, hogy világszínvonalúra sikerült. Annyi fellépése van, hogy alig bírja, bár szereti csinálni. Úgy látja, aki most bent van a Megasztárban, mind győztes.

Kandech Evelyn

Evelyn kicsit csalódott, nem készít lemezt. Bár szeretett volna, de nem jött össze. Viszont színpadra lépett a Ruttkay Éva Színházban. Úgy tervezi, egy-két évig még énekel, majd viszszavonul, mert gyereket szeretne. A leányzó szerint az utolsó adásban Tóth Gabi és Caramel közül kell választanunk.

Tóth Vera

A tavalyi Megasztár azt mondja, úgy pörög, mint a grillcsirke. Négy nap alatt legalább hat nagyvárosban lépett fel. Végre elindult a turnéja. Vera úgy látja, hogy az idei gyerekek sokkal fegyelmezettebbek, mint ők voltak. Ám a mostani megasztárosok már tudták, miről szól a verseny. Idén még a vízcsapból is a Megasztár folyik. A tavalyiak nem kaptak ennyi reklámot, de nem is baj – mondja. Vera nem titkolja tippjét. Szerinte Palcsó Tamás lesz az Év hangja.

Galambos Dorina

Még két hét, és megjelenik a lemeze Játékország címmel. Tizenhat vadiúj dallal jelentkezik a tavalyi megasztáros lány. Szerinte az ő csapatuk karakteresebb volt. Igaz – mondja –, akik most még versenyben vannak, már igazán jók. Szíve szerint Caramel győzne, mert fantasztikusan muzikális. Bár Tóth Gabi is isteni, de szerinte Caramel kiforrottabb.

Szilágyi Ágnes Gáspár Laci Laci tavaly ugyan nem győzött, mégis platinalemez lett a Hagyd meg nekem a dalt című korongja. Sőt, a külföldi és a hazai zenei toplistákat is hosszú hetekig vezette. Most szervezett maga köré profi zenekart, ezentúl így lépnek fel. A jó torkú énekesnek most készült el második klipje a Sosem maradsz egyedül dalból. E hónap végén viszont országos turnéra indulnak. Gáspár úgy tartja, Torres a tinilányok bálványa, Tóth Gabi nagyon tehetséges, ha nincs a testvére, Vera, ő lenne a győztes. Aczél Gergő A tavalyi első kieső még könyvet is írt a csapatról. Eközben zenei anyogot gyűjt majdani lemezéhez. Mint mondja, nem felejtették el, számos helyre hívják fellépni. Szerinte az idei srácok tudatosabbak, mint ők voltak. A könyv miatt a második adásig a gyerekekkel volt, most a tévében nézi őket. Szerinte két győzelemre esélyes van: Tóth Gabi és Caramel. Torres Danit csak a szemöldök-rángatása tartotta eddig bent a Megasztárban – mondta. Nagy Edmund A gyors beszédű fickót mostanában úgy emlegetik, ő az, aki kiénekelte Bartók Esztert a versenyből. Edmund százezerrel pörög. Május közepén kerül lemeze az üzletekbe. Csak annyit árult el róla, hogy világszínvonalúra sikerült. Annyi fellépése van, hogy alig bírja, bár szereti csinálni. Úgy látja, aki most bent van a Megasztárban, mind győztes. Kandech Evelyn Evelyn kicsit csalódott, nem készít lemezt. Bár szeretett volna, de nem jött össze. Viszont színpadra lépett a Ruttkay Éva Színházban. Úgy tervezi, egy-két évig még énekel, majd viszszavonul, mert gyereket szeretne. A leányzó szerint az utolsó adásban Tóth Gabi és Caramel közül kell választanunk. Tóth Vera A tavalyi Megasztár azt mondja, úgy pörög, mint a grillcsirke. Négy nap alatt legalább hat nagyvárosban lépett fel. Végre elindult a turnéja. Vera úgy látja, hogy az idei gyerekek sokkal fegyelmezettebbek, mint ők voltak. Ám a mostani megasztárosok már tudták, miről szól a verseny. Idén még a vízcsapból is a Megasztár folyik. A tavalyiak nem kaptak ennyi reklámot, de nem is baj – mondja. Vera nem titkolja tippjét. Szerinte Palcsó Tamás lesz az Év hangja. Galambos Dorina Még két hét, és megjelenik a lemeze Játékország címmel. Tizenhat vadiúj dallal jelentkezik a tavalyi megasztáros lány. Szerinte az ő csapatuk karakteresebb volt. Igaz – mondja –, akik most még versenyben vannak, már igazán jók. Szíve szerint Caramel győzne, mert fantasztikusan muzikális. Bár Tóth Gabi is isteni, de szerinte Caramel kiforrottabb. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!