Hírek

2005.04.29. 08:58

Tasnádi Péter egy zsarut bérelt fel?

BAMA

Emberölés előkészületével gyanúsították meg Labanc Ferencet. A volt rendőrtisztet a gyanú szerint Tasnádi Péter bízta meg azzal, hogy ölje vagy ölesse meg a volt feleségét. Furcsa, hogy a megbízás miatt eddig még nem gyanúsították meg Tasnádit. Elhiszi, hogy Tasnádi éppen egy volt rendőrt bérel fel ilyen feladatra? – kérdeztük az utca emberét.

Hesz Gábor (25) tanuló
Kevésnek tartom a másfél millió forintot. Szerintem egy gyilkosság elkövetésének ma Magyarországon ennél magasabb ára lehet. Elvileg elképzelhetőnek tartom, hogy egy volt rendőrből bűnöző legyen. Biztos, hogy ez nem tenne jót a szakma hírnevének.

Pári Mónika (27)  asszisztens
Normális körülmények között egy rendőrnek ritkán adatik meg másfél millió forint egy összegben. Attól, hogy valaki rendőr, védettebbnek érezheti magát a bűncselekmény elkövetésekor. A hivatás ez esetben nem hiszem, hogy visszatartó erő lenne.

Zsédely Gábor (33) informatikus
Aki ezt a pályát választja, rokonságban kell lennie az erőszakkal. Aki amúgy is használ fegyvert, néha ember ellen is, talán könnyebben végez pénzért is az áldozatával. Nem hiszem, hogy egy olyan békés ember, mint én, elmenne rendőrnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!