Hírek

2005.04.25. 06:14

Pofozkodás milliókért

Ha megrendeznék az értelmetlen tévéműsorok olimpiáját, a RTL Klub Sztárbox című műsora aranyesélyesként érkezhetne a megmérettetésre.

Körmendi Gábor

[caption id="" align="alignleft" width="255"] A sporthoz értők szerint a Növényi Norbert–Farkas Róbert páros öklözött megközelítően úgy, mint a nagyok
[/caption]Egy agreszszióközpontú, álsportesemény sok-sok csillogással, milliós gázsikkal, azt a példát mutatja a nézőnek, hogy ököllel minden probléma megoldható. Kiderült, hogy pénzért és a szerepléssel járó népszerűségért akármire képesek „RTL-es kedvenceink”.

– Az elején csak a gázsi érdekelt, és most is csak az a fontos, meg az, hogy szétütöttem az ellenfelet. Ebből a bohóckodásból egyelőre elegem van – mondta Ganxta „Döglégy” Zolee, miután kiütötte Rékasi Károly színművészt. Róluk azt tudjuk, hogy fejenként kétmilliót kaptak a pofozkodásért. Niki Belucci és Fresh Andi fejenként 1 millió 250 ezer forintért jelentek meg a kötelek között. Verekedésükből a jelenleg énekesként dolgozó Andrea került ki győztesen pontozással, miközben többen csalást kiáltottak. A pofozkodás után még jól be is szóltak egymásnak.

Aztán felfigyeltünk az est „mindent tudójára”, Kovács Istvánra. Az egyik raktárajtó előtt, de az elhúzott függöny mögött édesen vigasztalta a veresége miatt cseppet sem szomorú egykori szexipari szakmunkást. – Lehet, hogy legközelebb már nem vállalom a bunyót, de tudod, létezik az a pénz, hogy még egyszer a kötelek közé merészkedjek – mondta Niki. Aki egy osztrák hakniturné után, alvás nélkül hullafáradtan érkezett az összecsapásra.

A legkevesebb „lét”, fejenként 500 ezer forintot egy bolti eladónak és színes bőrű „mulatósdal-specialistának” fizetett az RTL. A két „nem létező” sztár, Indián és Fekete Pákó is azt mondta a Reggelnek: „csak a pénzért csináltuk”. „Sportértéke”, ha az igazi sportólókat meg nem sértjük, csak a Leó–Frenki és a Növényi Norbert–Fazekas Róbert összecsapásnak volt. Említett személyek fejenként másfél millióért püfölték egymást.

Hírnévszerzés szellentéssel és Ádám-kosztümben

A kereskedelmi tévék megjelenésével bárki ismert ember lehet. Anettka karrierje egy szellentéssel indult a Budapest Televízióban. Egy betelefonáló megbecstelenítette műsorát és a lapok élére került a műsorvezetőnő.

Sebeők János gondolkodó beköltözött egy valóságshow-ba, majd földgömbbel a fején pózolt a címlapokon. Végül duettet énekelt Győzikével.

Benkő Dániel meztelen gitározásáról, két hétig írtak, majd újra elfeledték. Eközben sikerült lerombolnia évtizedek alatt megszerzett hírnevét.

Sebeők János gondolkodó beköltözött egy valóságshow-ba, majd földgömbbel a fején pózolt a címlapokon. Végül duettet énekelt Győzikével.

Benkő Dániel meztelen gitározásáról, két hétig írtak, majd újra elfeledték. Eközben sikerült lerombolnia évtizedek alatt megszerzett hírnevét. A sporthoz értők szerint a Növényi Norbert–Farkas Róbert páros öklözött megközelítően úgy, mint a nagyok -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!