Hírek

2005.04.23. 07:28

Pintér Attila: most már nem foglalkozom a múlttal

Akár a Magyar Kupa előrehozott döntőjének is tekinthető a Sopron–Ferencváros-összecsapás. A két csapat ugyanis május 11-én egymás között dönti el a kupa sorsát. Most azonban a három bajnoki pont megszerzése a tét. A Fradi lépést akar tartani a Debrecennel, és azt mondják az Üllői úton, hogy nyerniük kell Sopronban, mert vereség esetén egyre kevesebb esély marad a bajnoki cím megvédésére.

BAMA

A mérkőzés egyik érdekessége, hogy a házigazdák kispadján ülő Pintér Attila az elmúlt bajnoki idényben bajnokságot és kupát is nyert a zöld-fehérekkel. A siker ellenére a Ferencváros mégis szerződést bontott vele.
– Mi minden bajnoki mérkőzésen úgy lépünk pályára, hogy győznünk kell – mondta a Reggelnek Pintér Attila. – Így természetesen a Fradi ellen is győzni akarunk. Profi edzőnek érzem magam, aki nem foglalkozik a múlttal. Nem haragszom a Ferencvárosra. A szurkolók többet érdemelnének, mint amit most kapnak. Nem ártana, ha Furulyás elnök úr elmondaná, az ígéreteiből mennyit tartott be.

A 23. forduló műsora. Szombat: Nyíregyháza–Pécs 17, Újpest–Pápa 18, Békéscsaba–Diósgyőr 19, Fehérvár–Győr 19, Kaposvár– ZTE 19, Vasas–Debrecen 19. Vasárnap: Sopron–Ferencváros 11.20.

Negatív rekord: gól nélkül

A Vasas a legutóbbi négy bajnoki mérkőzésén 13 gólt kapott, és egyszer sem talált be az ellenfelek kapujába. Ez a negatív rekord a vezetés rosszallását váltotta ki. Vancsa Miklós ügyvezető igazgató szerint csak részben fogadható el, hogy a sérülések és eltiltások miatt tartalékos volt a csapat. A kiegészítő embereknek még jobban kellene igyekezniük, mint a csapat biztos pontjainak. A vezetés elégedetlen a hozzállással, és ha rövid időn belül nincs kedvező változás, annak személyi következményei lehetnek. A tulajdonos jóvoltából biztosított az anyagi háttér, a játékosok időben és hiánytalanul kapják a bérüket, ezért elvárható, hogy tegyenek meg mindent a sikeres szereplés érdekében.

a hozzállással, és ha rövid időn belül nincs kedvező változás, annak személyi következményei lehetnek. A tulajdonos jóvoltából biztosított az anyagi háttér, a játékosok időben és hiánytalanul kapják a bérüket, ezért elvárható, hogy tegyenek meg mindent a sikeres szereplés érdekében. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!