Hírek

2005.04.19. 00:00

Parókában és szemüvegben is felismerték a rendőrök

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki január óta több nyugdíjastól nagy összegeket csalt ki. Mint arról korábban beszámoltunk, a csaló azzal kereste meg az időseket, hogy bezár az a pénzintézet, ahol a pénzüket tartják.

N. E. D

A bank munkatársának adta ki magát, és azt mondta a megtévesztett embereknek, segít megmenteni a pénzüket. A nyugdíjasok kivették megtakarításaikat, ám a tettes társaival trükkös módszerrel megszerezte az összeget és eltűnt.

K. Györgyöt (38) a XXI. kerületben fogták el – mondta lapunknak Máté György. A XI. kerületi rendőrkapitányság nyomozója szerint annak ellenére felismerték a férfit, hogy parókával és szemüveggel álcázta magát. A tettesről a bűncselekmények idején a pénzintézetek biztonsági kamerái készítettek felvételt. K. György megtagadta a vallomástételt. Társait még keresik. Számlájukra 40 millió forint értékű csalást írnak. Öt kerületben nyolc idős embertől vették el a pénzüket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!