Hírek

2005.04.11. 00:00

Jó irányba mennek a főváros ügyei?

Balaton Balázs

Összeveszett az épülő 4-es metrón a főváros vezetése és az ellenzék. Demszky Gáborék szerint minden a lehető legnagyobb rendben zajlik. Épül, aminek már hat évvel ezelőtt épülnie kellett volna. Tudjuk, mikor és miért állt le négy évre a tervezés és a fúrás. Az ellenzék pedig most azt mondja: érdemi munka nem folyik, csak látszat az, amit mi látunk. Szerettük volna ezt az állapotot látni évekkel ezelőtt. Szerettük volna, ha nem most, hanem hat éve zárják le a Baross teret. Nem így lett.

Most végre történik valami. Reméljük, jó irányba indultak el a főváros ügyei. Nem zsákutcába rohant be a főpolgármester. Akkor, amikor mindenki azt kiabálja: Ne fuss olyan gyorsan, Gábor! Lassan, de biztosan célba érhetsz jövőre. És akkor jön az ellenzék, aki a választási időszakot megnyitva, mindenben csak a rosszat látja. Lássuk végre a jót is. Ha évekig nem mutatták meg nekünk. Mert nem volt mit. Most van kátyúkommandó és annak szigorú ellenőrzése. Virágos világváros. Úszó Eb. Négyes metró és az ötös tervei. Beindult ez, csak lassan.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!