Hírek

2005.04.29. 07:52

David Beckham titkos álma

David Beckham újabban jól érzi magát a Real Madridnál, mi több, innen akar visszavonulni.

Szabó Tamás

„Addig akarok Spanyolországban maradni, amíg csak tudok – mondta Beckham. – Játszhattam a Manchester Unitedben, csapatkapitány vagyok az angol válogatottban. Pályafutásom akkor lesz teljes, ha a Real Madridból, a világ legjobb klubjából vonulhatok vissza. Ez mindennél nagyobb örömöt jelentene számomra.” A klasszis hozzátette: a családja is jól érzi magát a spanyol fővárosban. „Csodálatos házban élünk, gyermekeim boldogok, a feleségem is.” A mostani bejelentés totálisan ellentmond a néhány héttel ezelőttinek, amikor kifakadt a lesifotósok miatt. Azt mondta, lehetetlenné teszik az életet, ezért elhagyná a csapatot. Ezúttal azonban szó sincs ilyesmiről, sőt Beckham szerint a Real edzője, Vanderlei Luxemburgo végre kihozta belőle a legtöbbet. Újfent kedvenc helyén, a jobb oldalon szerepelhet. „Amióta Luxemburgo Madridban van, nagyon keményen dolgozom – vallotta be Beckham. – Erősebb lettem, ez jó nekem és a csapatnak is.” Van azonban egy titkos álma, szeretne a Real csapatkapitánya lenni. De nem most. „Kapitányunk, Raúl tiszteletre méltó ember, megérdemli a karszalagot. Még nem játszom itt olyan régen, hogy az örökébe lépjek.”

A feleség nem kell

Beckham marketingértéke továbbra is rendkívül magas, noha magánéleti botrányai elriaszthatták volna a szponzorokat. Felesége, Victoria Beckham viszont valóban riasztó, legalábbis a Bayern München klubmenedzsere, Uli Hoeness szerint. „Beckham játszhatna a Bayernben, csak az a baj, hogy jönne vele a felesége is. Így már nem olyan jó az üzlet” – mondta Hoeness.

Szabó Tamás A feleség nem kell Beckham marketingértéke továbbra is rendkívül magas, noha magánéleti botrányai elriaszthatták volna a szponzorokat. Felesége, Victoria Beckham viszont valóban riasztó, legalábbis a Bayern München klubmenedzsere, Uli Hoeness szerint. „Beckham játszhatna a Bayernben, csak az a baj, hogy jönne vele a felesége is. Így már nem olyan jó az üzlet” – mondta Hoeness. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!