Hírek

2005.03.05. 00:00

Véleménynyilvánításra hívnak a civilek

Kováts A.

[caption id="" align="alignleft" width="256"] Dr. Magyar György ügyvéd
[/caption]Emeld fel a szavad – emeld fel a telefont címmel tett közé felhívást a Budapestiek Együtt Közéleti Társaság. A tagjai közt neves személyiségeket tudó egyesülés úgy véli, valós cselevéssel lehet és kell javítani a főváros helyzetén.

– Célunk, hogy a város lakói érezzék: legalább azok törődnek velük, akik ugyanolyanok, mint ők – mondta a Reggelnek Magyar György ügyvéd, a szervezet elnöke. A közéletiséget közérdekűségként kell megélni – fűzte hozzá.

A kezdeményezést követve 160 forint plusz áfa, azaz kétszáz forint díjszabással hívhatjuk a 06-81/201-201-es telefonszámot. Automata kérdéseire válaszolva szavazhatunk: a közbiztonságot, a közlekedést vagy a köztisztaságot tartjuk-e fővárosunk legnagyobb gondjának. A szám már hívható. A szervezők később részterületekre bontva akarják pontosítani az első körben első helyezett problémát. Végül az emelt díjas hívásokból befolyt összeget a szavazatok alapján legégetőbb gond enyhítésére kívánják fordítani.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!