Hírek

2005.03.31. 02:02

Továbbra is titok marad a Demszky-vagyon eredete

Zsidai P.

Családias, oldott hangulatban ült össze tegnap a vagyonnyilatkozat-ellenőrző és összeférhetetlenséget vizsgáló bizottság. A tizenegy képviselőből ugyanis csak kettő jelent meg. Ughy Attila (Fidesz) elnökön kívül Marsi Péter Pál (MIÉP). Az elnök hoszszú perceken át várta képviselőtársait, akik azonban nem érkeztek meg. Így aztán nem sikerült megtartani az ülést.
Pedig mindössze négy napirendi pont volt, abból három a bizottság működésével foglalkozott. A lényegi munka Demszky Gábor vagyonnyilatkozatának vizsgálata lett volna, amelyet fél évvel ezelőtt Kupper András (Fidesz) kezdeményezett. Erre azonban még tovább kell várni, ha egyáltalán létrejön.
Ughy Attila keddi számunkban megjósolta, hogy a hiányzások miatt határozatképtelenek lesznek. Egyedül abban tévedett, hogy a főpolgármester vagyonnyilatkozatára ezúttal ellenzéki képviselők sem voltak kíváncsiak. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!