Hírek

2005.03.23. 00:00

Továbbra is Orbán a téma a tokaji szőlőügyekben

Az MSZP szerint a Fidesz által bemutatott cégbírósági adatok nem cáfolják érdemben azt, hogy Orbán Viktor még kormányfőként tanácsot adott felesége résztulajdonában álló cégnek.

BAMA

Nyakó István, a párt szóvivője azt mondta: így tisztázni kell azt a lapértesülést is, hogy a vállakozás meg akarta-e szerezni a szomszédjában lévő állami szőlőültetvényt. Hozzátette: úgy tűnik, Orbán Viktor „miniszterelnökként küzdött a korrupció ellen, illetve nemtelen konzultációt tartott az adófizetők pénzének megcsapolásáról”.

Répássy Róbert (Fidesz) lapunknak úgy fogalmazott: Nyakó István éppen úgy nem mond igazat, mint az ügyben korábban megnyilvánuló Lend-vai Ildikó, Kovács Tibor, avagy éppen Török Zsolt. A politikus azt is hozzátette: a bírósági dokumentumok cáfolják a vádakat, ráadásul a szocialisták olyan iratokra hivatkoznak, amelyeket eddig senki sem hozott nyilvánosságra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!