Hírek

2005.03.19. 06:09

Politikusok-Magánügyek

BAMA

Fogarasiné Deák Valéria „nagymamának” tanul
Fogarasiné Deák Valéria (51), a szocialisták Pest megyei országgyűlési képviselője egyik napról a másikra lett három unokás nagyszülő: nagyobbik fia párjának ugyanis van már három gyermeke. A képviselő asszony egyelőre tanulja a „nagymamaságot”: az unokáknak látogatásukkor szakácstudományával kedveskedik. – A gyerekek – mesélte – imádják a húslevest és a palacsintát: ha megjönnek, akár még délután is nekiállok sütni. (tg)

Godó Lajos a szarvasgomba elkötelezett rajongója
Godó Lajos (55), Heves megyei szocialista országgyűlési képviselője újabban egy ritka csemege, a szarvasgomba mesterséges szaporításával foglalkozik. Nemrégiben választották meg a Jászsági Hollóssy László Triflász Egyesület elnökének. Hollóssy még az 1900-as évek elején kutatta a föld alatti gombákat, így a szarvasgombát, amelynek latin neve trifla. Heves mellett, Jászszentandráson mintakert és Hollóssy-emlékmúzeum működik. (rm)

Braun Márton a sípályán rémisztgette a lesiklókat
Dr. Braun Márton (42), Szekszárd térségének fideszes országgyűlési képviselője a minap a hétvégét családjával síeléssel töltötte Ausztriában. A honatya negyvenévesen tanult meg lesiklani. Bevallása szerint először a pálya menti fákat és bokrokat ijesztgette. Később a síelő turisták réme lett, de ma már általában képes kikerülni őket. A képviselő elismerte: felesége és tizenéves gyermekei jobban művelik ezt a sportot. (szs)

Koltai Tamáséknál a tavasz az ünnepek időszaka
Koltai Tamás (37), Tolna megyei fideszes országgyűlési képviselő számára a kora tavasz ünnepi időszak. Nemrég együtt ülte szülinapját édesanyjával, akivel megegyezik születési dátumuk hónapja és napja. Közeleg a húsvét is, ami után két héttel lányai születésnapoznak. Szintén egy napon. Hiszen a két gyermek az év azonos napján látta meg a napvilágot, öt év különbséggel. Édesapjuk, a parlamenti szünetben, a gyerekáruházakat járja. (szs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!