Hírek

2005.03.17. 09:40

Ötödik emeletről zuhant ki az udvarra a német turista

Szemán L.

Szörnyethalt az a német fiatalember, aki tegnap a VI. kerületi Révay utcában lévő szállodában kiesett az V. emeletről. A férfi mindössze egy napra, a március 15-i ünnepségekre érkezett Budapestre egy barátjával együtt. Az Operához közel vettek ki egy-egy egyágyas szobát. A szálloda személyzete szerint tegnapra virradóra a bárban iszogattak, majd hajnali két óra körül a szobájukba mentek. Hogy mi történt ezután, azt a BRFK szakértők bevonásával vizsgálja.

Annyit lehet tudni, hogy a férfi szobájában olyan bukóablak van, amit csak résnyire lehet kibillenteni. Erre piktogram is figyelmezteti a vendégeket. A német turista légszomjjal küszködhetett, mert kifeszítette az ablakot, és teljesen kibillentette azt a helyéből. Ezután vélhetően felállhatott az ablak előtt lévő franciaerkély hármas rácsára, mivel az kiszakadt a helyéből, és a belső udvarra zuhant.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!